Bespaar geld met cashbacksites

cashbackWanneer je regelmatig online aankopen doet kan het interessant zijn om lid te worden van een of meerdere cashbacksites. Daarmee kun je namelijk geld sparen bij aankopen die je in webshops doet.

Een cashbacksite is een website die links verzameld naar veel producten bij verschillende webshops. Wanneer jij via zo’n link een product koopt in een webshop ontvangt de cashbacksite daarvoor een vergoeding. Een deel van die vergoeding deelt de cashbacksite met jou, omdat jij het product hebt gekocht. Als je op die manier meerdere producten koopt kun je bij de cashbacksite geld sparen en vanaf een vooraf bepaald bedrag laten uitbetalen. Dat is dus een mooie en veel gebruikte manier om geld terug te krijgen voor een aankoop.

Maar let wel op: dit is natuurlijk alleen interessant als je dat product sowieso wilde hebben. Als je op een cashbacksite gaat kijken en interessante aanbiedingen tegenkomt ga je wellicht tot aankopen over die je anders nooit gedaan zou hebben. Dat is dus wel slim om in het oog te houden.

Wanneer je graag wilt weten welke cashbacksites in Nederland het beste worden beoordeeld door gebruikers dan kun je het beste de lijst op deze pagina bekijken. Je kunt meteen zien wat het minimumbedrag is wat je kunt laten uitbetalen, hoeveel aanbiedingen op dit moment op de website staan, hoeveel de eventuele inschrijfbonus bedraagt en met hoeveel sterren de website is beoordeeld door vaste gebruikers.

Je kunt natuurlijk lid worden op meerdere cashbacksites maar let dan wel op dat wanneer je de aankopen over die websites verspreidt het wel langer duurt voor je kunt laten uitbetalen.